– Et produktivt og udviklende samarbejde

Vanpee

Det tætte og velfungerende samarbejde mellem de to virksomheder har stået på i flere år og udvikler sig fortsat.

"Hvis vores installationsafdeling bliver kontaktet af en installatør, som for eksempel har brug for en stor fordelertavle til et større boligbyggeri, så tager jeg fat i TI-Automation. Jeg ved, at de har mandskabet til at håndtere den slags opgaver."

Jim Gade, Vanpee

Når TI-Automation bygger fordelingstavler, anvender de blandt andet komponenterne fra virksomheden Vanpee, der forhandler el-materiel og intelligent lysstyringsudstyr. Vanpee leverer tavlekomponenter som kapslinger, forgreningsdåser og ledningskanaler – produkter som TI-Automation dagligt anvender.

"Vi producerer ikke selv tavlekomponenterne, men har flere agenturer," fortæller Jim Gade, der er Key Account Manager hos Vanpee og som står for kontakten med TI- Automation. "Det betyder, at vi kan levere netop de komponenter, som tavlebyggerne hos TI- Automation har behov for."

Det tætte og velfungerende samarbejde mellem de to virksomheder har stået på i flere år og udvikler sig fortsat. Det er ikke længere kun et samarbejde, hvor Vanpee leverer varer til TI-Automation, men et samarbejde hvor Vanpee har fået en pålidelig leverandør af højkvalitets boligtavler til deres kunder. "TI-Automation er begyndt at levere større boligtavler til Vanpee," siger Jim Gade. "Hvis vores installationsafdeling bliver kontaktet af en installatør, som for eksempel har brug for en stor fordelertavle til et større boligbyggeri, så tager jeg fat i TI-Automation. Jeg ved, at de har mandskabet til at håndtere den slags opgaver."

Når Jim Gade skal beskrive samarbejdet med TI-Automation med to ord, er ’produktivt’ og ’udviklende’ de mest rammende, synes han. "Vi har et godt samarbejde begge veje," slutter Jim Gade.

Produkter & services

Hos TI Automation udvikler og konstruerer vi de eltavleløsninger, I har brug for

El- og styretavler

TI-Automation designer, konstruerer, bygger og leverer alt fra store og komplekse specialløsninger til mindre standardløsninger.

Læs mere

Styringer til industri og landbrug

TI-Automation leverer styringer til markvandingsanlæg og industrimaskiner.

Læs mere

Alternativer til fjernvarme

Der er pres på tilkoblingen til fjernvarmeanlæg. Mens forbrugerne venter på installation af fjernvarme, kan midlertidige mobile varmepumper være løsningen.

Læs mere

Specialløsninger og innovation

Det er ikke altid, at en standardløsning er den rette løsning. TI-Automation kan også være behjælpelige med specialtilpassede løsninger.

Læs mere

Underentreprise

TI-Automation udfører underentrepriser for flere danske virksomheder.

Læs mere